Spoznajte

Nas.

Gostilna Acman je družinska gostilna s skoraj 40-letno tradicijo, ki jo je začela Mira Acman. Od samega začetka je gostilna daleč naokrog poznana po okusni hrani in odlični postrežbi.

V naši gostilni

Kdor nas obišče, vselej dobro jé!

Ponujamo pester izbor jedi po naročilu, da ustrežemo najrazličnejšim okusom in pričakovanjem.

Obiščite nas in okusite domače dobrote iz naše kuhinje!
Za posebne priložnosti, praznovanja, obletnice in poroke, nudimo tudi prijeten in velik prostor z možnostjo prednaročila menija po vaših željah.

Naša ponudba

Družinska gostilna s skoraj 40-letno tradicijo
Vselej poskrbimo za vaše želje: naj bodo velike ali majhne, klasične ali posebne.

Izbirate lahko med številnimi jedmi na žlico, na primer skutinimi štruklji v juhi, ki so stara slovenska jed in jo za goste pripravljamo že od samega začetka. Poleg domačih suhomesnatih dobrot, vam ponujamo razne specialitete kot je žrebičkov zrezek in okusni bifteki.

Brezplačen Wifi

Brez gesla

Načela okusne hrane

Vedno se trudimo, da gostom dostavimo kakovostno in svežo hrano. Edinstveni okusi naših domačih jedi vas popeljejo nazaj v čas okusnih babičinih kosil, ki jih nikdar niste pozabili.

Vrednote

Vsaka stranka je invidualna in zahteva poseben pristop. V gostilni Acman razumemo potrebe posameznikov, zato smo prilagodljivi in se hitro odzovemo na potrebe. Gostom nudimo veliko različnih menijev, ki so na voljo tako za ljubitelje mesa, kot tudi ostale.

Vrhunski barman

Spoznajte našega vrhunskega barmana

Mitja Acman je že leta 1995 postal zmagovalec pokala Bled in večkrat ponovil izjemen uspeh tudi na drugih tekmovanjih. Ponosni smo, da je leta 1996 naš koktajl osvojil drugo mesto na svetovnem prvenstvu v Tokiu. Ponosni smo, da lahko zamisli vrhunskih okusov delimo z našimi gosti.

Mitja Acman

Lastnik / Vodja

Ocenite nas na

Pridite k nam

Ne oklevajte več in nas obiščite na našem naslovu
Skorno pri Šoštanju 62 A,
3325 Šoštanj