Ponudba

Gostilna Acman je znana po svoji bogati ponudbi jedi po naročilu. Vselej poskrbimo za vaše želje: naj bodo velike ali majhne, klasične ali posebne. Izbirate lahko med številnimi jedmi na žlico, na primer skutinimi štruklji v juhi, ki so stara slovenska jed in jo za goste pripravljamo že od samega začetka. Poleg domačih suhomesnatih dobrot, vam

ponujamo razne specialitete kot je žrebičkov zrezek in okusni bifteki. Na različne načine pripravljene postrvi so láhko kosilo ali večerja, za večjo lakoto pa poskusite odlične jedi z žara. Za ljubitelje morske hrane je odlično poskrbljeno z izbiro predjedi in glavnih jedi. Za sladki zaključek obeda pa vam predlagamo orehove štruklje z refoškovo omako, ki se jim je resnično težko upreti.

V posebni ponudbi vas vselej presenetimo z okusnimi sezonskimi jedmi, da je izbira še bolj pestra. Pozimi vam nudimo domače koline in jedi, ki jih odlično dopolnijo. Spomladi v kuhinji zadiši po mladi zelenjavi in jedeh s šparglji. Poletne dobrote prihajajo iz morja in nasadov sladkih jagod. Jesenske okuse najprej popestri kostanj, nato sledi mamljiva Martinova pogostitev.

Če želite poskusiti več jedi hkrati, vam pripravimo bogate menije, ki imajo tudi do devet hodov. K vsaki jedi poskrbimo tudi za ustrezno kapljico žlahtnega vina.

Prav tako vas vabimo na nedeljska kosila, kjer se boste za piko na i posladkali z našim domačim jabolčnim zavitkom.

Obiščite nas! Sprejmemo lahko večje število gostov in vam po želji pripravimo tudi malico.